Suomen virallisen vaatemerkki vaatteet ja jalkineet
naisten kengät

Home Toimitus ja paluu Help & Contact Tietosuojakäytäntö
Etusivu >  Toimitus ja paluu

Toimitus ja paluu

pohjanhelmi.fi seurata kuluttajia ostamaan ja Fernabsatzgesetz kauppa pohjanhelmi.fi on oltava vähintään 18-vuotiaita tai vanhempia. Pidätämme yksilön ja henkilötietojen ja / tai huono luotto liiketoiminnan oikeus perua tilauksia harhaanjohtamisesta.

Tarvittaessa tarjota tosiasioiden ja väärä tulo hintanoteerauksien toimittajien ja varaston varauksia käytettävissä. False ennalta vahvistettuja vaatimuksia ja vastaavat. Lopullinen myynti. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, ei väliä kuinka paljon olet lajitella silmälaseja, liikenteessä on aina ilmainen.

toimitus
Kunkin tuotteen, saatavuus vaatimukset. Projektin toimitusaika on yleensä 3-5 päivää varastossa.

Ota yhteyttä, tilata tuotteen toimitusaika.

Tällä viestillä jos toimitus viivästyy eri syistä tietoja. Jos tuote viivästyy, olet oikeutettu purkaa kauppa. Niin kauan kuin voit ottaa yhteyttä tässä asiassa,

Tilausvahvistus
Jos saamme tilauksen, lähetämme vahvistuksen sähköpostitse tilauksen tiedot. Lisäksi, jos yhteyttä asiakaspalveluun on hyvä, jos tilauskanta Vahvista tallennus.

merenkulku
pohjanhelmi.fi oman liikkeen, meillä on yli 400 rahtivapaa

liikenne
Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai puuttuu kuljetuksen pohjanhelmi.fi vastaava maksu prosessi. Kuitenkin, sinun täytyy ilmoittaa meille 14 päivän kuluessa asiakaspalveluun. Jos tavara vahingoittuu tai katoaa, kun oikeus palauttaa se, voit pian me sport.chFår että pakettia ei ole kiinteä, pidätämme oikeuden kustannuksista ja tuotosta lähettää kaikki kulut. Maksu on suoritettava maksamisen jälkeen laskun 10 päivän kuluessa tilauksesta.

peruttu
pohjanhelmi.fi kuinka asiakkaat ovat peräisin sopimuksen purkamiseen, oikean tuotteen, tai ostopäivästä, sillä pääosa 14 päivän kuluessa. Sinä poistaa, sinun on 14 päivän kuluessa tavaran lähetetään asiakaspalvelustamme. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, ja sitten projekti

Sinun täytyy maksaa palautuksen postimaksun. Palauttaa voi olla COD. Tallenna kuitit toimitetaan - tiedät, että olet vastuussa palautuksen toimituskulut!

Takaisinmaksu on niin pian kuin mahdollista, jos pystymme vastaanottamaan ja hyväksymään mahdollisen tuoton. Aina anna maksaa pankin nimi, lajittelukoodi ja tilinumero. Jos maksu suoritetaan Payson (korttimaksu) ehdotti, että palaamme tekijöille suoraan asiakkaan tilille, ei pankkilainaa behövs

Ylivoimainen este
Sodan varalta, luonnonkatastrofit, lakot, hallituksen päätöksistä ja vastaavat tapahtumat meidän hallinnassamme, jotka eivät ole kohtuudella ennakoitavissa, vaan myös meitä, mikä tarkoittaa emme voi jatkaa sopimusta / Panttisopimus muodostavat sopimuksen tämä velvollisuus ja velvollisuus avtal julkaistu tapaamaan meitä.